Om oss

Företagspolicy

Vi får ofta höra att man får ett trevligt bemötande av oss och det gör oss naturligtvis väldigt glada. Som ny kund hos Fixar Rent ska du förvänta dig punktlighet, ett professionellt resultat och inte minst ett trevligt bemötande.

För att det ska bli så bra som möjligt både för Er som kund och oss som entreprenör så har vi satsat en hel del på utbildning för att få till ett bra resultat på de jobb som vi utför och för att alltid ha en säker arbetsmiljö.

Men vi vill så klart också att våra medarbetare ska ha en trygg arbetsplats och därför är vi medlemmar i Almega.

Brand story

Företaget startade i sin nuvarande form 2016 som en förlängning av ett större familjeföretag i städbranchen.
I den företagsmiljön har den ena grundaren av Fixar Rent Mikael vuxit upp i. Där har han jobbat med städ i olika former sedan 16 års ålder. Med åren fick han mer och mer ansvar tills han efter 19 år i företaget fick möjligheten att gå vidare i egen regi. Med uppdrag ifrån sin tidigare anställning och med nyförvärvade kunder genom sitt kontaktnät så har företaget idag nått en stabil grund.

För 18 år sedan gifte sig Mikael med Hanna som är medgrundare och fullt aktiv i Fixar Rents dagliga verksamhet. Hannas yrkesmässiga bana började med att hon utbildade sig inom barnomsorg och har jobbat med det tills att hon var med och startade Fixar Rent. Tillsammans utvecklar hon och Mikael nu företagets verksamhet på ett långsiktigt och uthålligt sätt.